BERITA & PEMBERITAHUAN

25.10.2020. Peningkatan Pencetakan Dinding UV.

Semua Pencetak dinding UV boleh ditingkatkan ke perisian versi terakhir, yang akan meningkatkan kualiti percetakan anda dengan ketara.

01.11.2020. Perisian PhotoPrint RIP Terdapat

Semua pencetak dinding boleh dipasang oleh Perisian PhotoPrint RIP sebagai pilihan. Sekiranya anda memerlukannya, hubungi jurutera anda.

12.03.2021 Tangki Penggera Tahap Dakwat Tersedia

Pencetak dinding UV telah dilengkapi dengan tangki penggera tahap dakwat. 5 tangki dakwat, masing-masing 260ml. Dakwat putih akan bersama pengadun.

12.04.2021 Pencetak Tingkat Pertama di Dunia Sedia

Pencetak Lantai boleh mencetak terus di tanah. Semak lebih banyak lagi: Mesin pencetak tempat letak kereta 3D

 

 

Sekiranya anda memerlukan bantuan, hubungi saya melalui e-mel: tech@wallpaintingmachine.com

[ultimate_heading main_heading=”Pengilang Mesin Pencetak Dinding Vertikal Paling Profesional di Dunia” heading_tag=”h1″ spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”4″ line_color=”” line_width=”50″ spacer_margin=”margin-top:15px;margin-bottom:50px;” el_class=”accent-border-color” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:26px;” main_heading_line_height=”desktop:36px;”]Dapatkan Sebut Harga Sekarang → Hubungi Kami[/ultimate_heading]

Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Pencetak Dinding

Panduan Muktamad Cara Memilih Mesin Percetakan Dinding Terbaik

Luangkan 5 minit untuk memeriksa artikel ini, dan anda akan mengetahui mengenai pencetak dinding:

Semua yang anda mesti tahu mengenai pencetak dinding.

[ultimate_heading main_heading=”Nikmati Percetakan Dinding dengan Teknologi HKHR Inkjet”]Anda tidak akan pernah tahu bagaimana BERKUASA anda pencetak dinding akan jadi[/ultimate_heading]

Sokongan Perisian SAi FlexiPrint RIP

Kita boleh memasang AS terlebih dahulu Perisian PhotoPrint RIP untuk semua Pencetak UV dan pencetak dakwat berasaskan air.

Setelah mencetak ujian dan keluk penentukuran, kualiti tinta keluaran semua siri Pencetak dinding HKHR telah diperbaiki dengan ketara.

Bahasa: Inggeris, Portugis, Perancis, Itali, Jerman, Sepanyol, Cina, Jepun, Korea, Belanda, Denmark, Finland, Rusia

CMYK + Putih Boleh Mencetak di Mana-mana Permukaan Latar Belakang Warna

Pencetak UV kami menggunakan 5 warna asas CMYK + Putih , yang boleh mencetak pada dinding latar belakang gelap (seperti kelabu, biru, hitam, dll.).

Pada masa yang sama, ia juga dapat mencetak warna putih secara bebas, yang lebih sesuai untuk beberapa pemandangan khas.

Cara Membongkar & Memasang & Mengendalikan Pencetak Dinding

Kami telah mengemas 6 Mesin cetak dinding UV di kilang. Tiga daripadanya dihantar ke Amerika Syarikat. Video unboxing ditembak dan diedit di Amerika Syarikat.

Video ini juga menunjukkan cara mengendalikan operasi kami pencetak dinding .

Pencetakan dinding UV di dinding Keluli

Percetakan Resolusi Tinggi

Semua siri kami pencetak dinding menyokong resolusi percetakan sehingga 16pass, 2880dpi.

Adegan asal gambar dipulihkan dengan jelas, yang penuh dengan pujian.

Pencetak Dinding UV Portable – Pencetak Dinding Terlaris

Anda boleh memilih pencetak dinding beroda. Ia boleh bergerak secara automatik dan dapat digunakan pada lantai dalaman yang rata.

Dilengkapi dengan rel panduan yang boleh disesuaikan ketinggian, membolehkan anda mencetak dengan mudah di luar rumah. Pembongkaran, pengangkutan, dan pemasangan sangat mudah, 10 minit sudah cukup! (TWP adalah pengedar kami untuk Amerika Utara)

<<— Tonton tutorial video untuk mengambil dan menyiapkan Pencetak dinding UV beroda

Anda tidak akan bimbang tentang Pemadaman Kuasa dan Kemalangan Mendadak kerana berhenti Mencetak

Kami telah membangunkan fungsi tambahan power-off .

Ini membolehkan anda menyiapkan perisian untuk terus menyiapkan kerja anda pada waktu berikutnya apabila kuasa hilang, hujan, dan pelbagai situasi kecemasan terpaksa ditangguhkan.

Tidak perlu mengembalikan rel panduan ke kedudukan semula, ia dapat dilengkapkan dengan penentukuran perisian dan laser.

Lihat tutorial suplemen —->>

Keupayaan Jahitan Menakjubkan Membolehkan Anda Mencetak Mural Tinggi 10 Meter

Prestasi pengembangan yang sangat baik.

Kami boleh menyesuaikan rel menegak mesin cetak dinding agar anda dapat menyesuaikan diri dengan ketinggian dalaman negara yang berbeza.

Pada masa yang sama, kami dapat menambahkan batang pelanjutan untuk anda memperoleh ketinggian pencetakan satu kali hingga 3 meter.

Dan melalui perisian operasi yang hebat, anda boleh menggunakan teknologi jahitan untuk mendapatkan gambar berformat lebih besar.

Empat Printhead dan Kelajuan Pencetakan Dinding Tercepat yang Tidak Pernah Anda Lihat

Model berasaskan air dari mesin pencetak dinding dilengkapi dengan sehingga 4 kepala cetak Epson, masing-masing berfungsi secara bebas dan dapat mencetak 80m2 sejam dalam mod 2 Lulus.

Teknologi percetakan berkelajuan tinggi yang menakjubkan ini telah menduduki tempat pertama di dunia dalam bidang pencetak inkjet menegak.

Sistem Penyembuhan UV dengan Lampu UV Berpendingin Udara

Kami melengkapkan Pencetak dinding UV dengan lampu UV LED yang disejukkan dengan udara , sinar UV lebih pekat, dan isipadu lampu 80% lebih rendah daripada lampu UV yang disejukkan dengan air.

Pada masa yang sama, kesan penyembuhan UV lebih cekap, sesuai untuk dicetak pada pelbagai bahan. Seperti dinding dari sebarang bahan, logam, kaca, kayu, kanvas, plastik, jubin seramik, dll.

Printhead DX7 untuk pencetak dinding UV

Generasi Ketujuh Printhead Mikro-Piezo EPSON

Kami menggunakan berkualiti tinggi Kepala cetak mikro-piezo EPSON untuk semua siri pencetak. Kami enggan menggunakan kepala cetak EPSON murah, rendah diri, dan terpakai.

Kerana kita tahu bahawa kualiti muncung secara langsung mempengaruhi kesan pencetakan dan kehidupan pencetak dinding.

Komponen Berkualiti dan Stabil

Kami guna 3 bekalan kuasa bebas untuk mengelakkan gangguan; Rangka menggunakan keluli berkualiti tinggi untuk meningkatkan ketegaran dan ketepatannya; Pada masa yang sama, kami menggunakan roda besar untuk meningkatkan ketepatan dan anti selip. . .

Kami hanya membeli aksesori berkualiti tinggi untuk memberi pelanggan produk selamat, terjamin, tahan lama, dan pengalaman pengguna.

Lihat Tutorial Pemasangan Mesin Pencetak Dinding —>>

Jimat Masa Anda, Jimat Wang Anda

The functio langkau putih n dapat meningkatkan kecekapan percetakan anda dengan cepat!

Hanya kawasan berwarna yang dicetak. Dan kawasan putih, kepala cetak tidak lagi mengimbas untuk menjimatkan masa.

Perhatikan dengan teliti pada akhir mencetak ekor, kepala cetak hanya mencetak kawasan untuk ekor, bukan mengimbas kawasan putih yang lain.

Dakwat mesra alam

Pencetak kami menggunakan tinta pigmen berwarna yang mesra alam dan tahan lama, yang boleh digunakan di mana-mana tempat kejadian.

Pada masa yang sama, anda boleh membeli dakwat pencetak berkualiti tinggi yang sesuai untuk mesin kami di seluruh dunia.

Mural Percetakan Dinding
Sensor ultrasonik Banner Amerika

Sistem Penjejakan untuk menjaga jarak yang tepat ke dinding

Keseluruhan rangkaian pencetak dinding kami dilengkapi dengan dua sensor ultrasonik American Banner sehingga kepala cetak dapat mencetak pada permukaan melengkung dan tidak rata.

Maksudnya, ia boleh mengikuti dinding secara automatik tanpa perlu risau tentang kerataan dinding.

Fungsi Penentukuran Laser Manual

The fungsi penentukuran laser manual membolehkan anda memahami status mesin dengan lebih baik.

Jom Ikuti Lensa Dan Kunjungi Kilang Kami

Kami adalah syarikat teknologi percetakan menegak dengan keupayaan R&D. Kami bukan syarikat perdagangan atau syarikat pemasangan untuk pencetak dinding .

Anda berhak mendapat jaminan selepas jualan profesional.

Seluar dan Perakuan

Kami mempunyai perakuan dan paten yang paling komprehensif, dua paten penemuan untuk pencetak dinding, dan 8 paten lain.

Di samping itu, kami mempunyai sijil CE, sijil dakwat, dan sebagainya. Kami membuktikan diri melalui kekuatan dan perkhidmatan, bukan kata-kata penjualan.

motherboard for UV flatbed printer

Keupayaan R&D

Semua Papan induk PCB untuk pencetak dinding dan sistem pengaturcaraan untuk pencetak dinding dikembangkan oleh kami, jadi lelaran kemas kini mesin kami sangat cepat.

Sokongan selepas jualan lebih senang, dan tidak perlu menghubungi pembekal motherboard untuk menyelesaikan pertanyaan pelanggan.

Papan induk dan program sangat stabil. Oleh kerana kami telah menyediakan pasaran pencetak inkjet selama lebih dari 10 tahun.

Bahagian Pasaran

Kami mempunyai lebih daripada 2,000 pelanggan di China, ini hanyalah sebahagian daripada kes-kes ini.

Penjual dan Ejen

Kami mempunyai rakan kongsi yang sangat baik di Amerika Syarikat, Rusia, dan Republik Czech. . .

—> Rangkaian pengedar di seluruh dunia

Kami menyediakan produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan yang boleh dipercayai untuk memenangi lebih banyak rakan kongsi.

Adakah anda juga mahu menyertai kami?

Ujian Penuaan

Kami akan melakukan ujian penuaan 24 jam untuk semua pencetak dinding sebelum dihantar, memastikan semuanya dalam keadaan baik.

Jaminan Selepas jualan dan Sokongan Teknikal

Kami menyediakan jaminan satu tahun selepas jualan . Pasukan selepas jualan kami mempunyai pengalaman yang kaya , telah lama melayani pasaran China, dan boleh bertutur dalam Bahasa Inggeris yang baik. Mereka dapat menyelesaikan masalah teknikal untuk anda melalui panggilan video.

Kami menghantar aksesori melalui FedEx dan DHL, dan kami akan menanggung kos tahun pertama.

[ultimate_heading main_heading=”Hubungi Kami”][/ultimate_heading]

WhatsApp: 86 15952051055

Send message

[ultimate_heading main_heading=”Blog Berkekalan”][/ultimate_heading]