Wij zijn de meest professionele vervaardiging van: muurprinter en vloer printer in China. We hebben 8 Chinese patenten, waaronder één: uitvinding octrooi. We hebben ook 3 Amerikaanse patenten.

Als u zich in de VS en Canada, India, Maleisië, Rusland, Tsjechië, Egypte, Namibië bevindt, hebben we daar dealers en agenten, die u de beste lokale service kunnen bieden. Als u geïnteresseerd bent om onze agent of distributeur te zijn, bent u van harte welkom om met ons te praten.

Ik kan ook een telefoontje regelen of een videogesprek met u om aan u te demonstreren en de specificaties en functies uit te leggen.

3 soorten wandprinters en 2 soorten vloer printers.

  1. K-serie: de klassieke wandprinter met de geleiderail

De K-reeks van muurprinters is een klassieke printer die we in 2016 hebben ontwikkeld. Deze serie printers wordt momenteel gebruikt door meer dan 1.000 klanten in China.

Het is een wandprinter met de inktsysteem op waterbasis die op elke kan afdrukken waterabsorberend verticaal oppervlak , zoals cementmuren, plamuurmuren, gipsmuren, shell-poedermuren, enz.

Het is geweldig om buiten te printen, en het super solide rupssysteem zorgt voor stabiliteit voor de machine om te bewegen. Niet alleen dat, de verticale rail kan worden verlengd tot 4 meter en de hoogte van een enkele print kan oplopen tot 3,5 meter.

Binnen printen kan natuurlijk ook. Als u een wandprinter met inktsysteem op waterbasis nodig heeft die sterke wind kan weerstaan en zich aanpast aan oneffen buitenoppervlakken, dan is de wandprinter uit de K-serie de juiste keuze voor u.

We laden tot 4 Epson-printkoppen op de HK-serie CMYK-inktwandprinter op waterbasis. Bij een nauwkeurigheid van de afdruksnelheid van 720*1440dpi , het kan afdrukken 12 vierkante meter per uur. Gebruik buitenshuis afdrukken 720*1080dpi snelheidsnauwkeurigheid en kan tot 20 vierkante meter per uur . Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de zeer voordelige HK-K2, met twee printkoppen.

2. S-serie: voor het afdrukken van alle materialen en met CMYK + W 5 kleuren

De HKUV serie wandprinters maakt gebruik van een UV-systeem. Het gebruikt een UV-LED-licht om UV-inkt direct op het oppervlak van het object te drogen. Als gevolg hiervan heeft de gedrukte muurschildering een driedimensionaal effect .

Het kan op elk materiaal printen, inclusief niet-absorberende oppervlakken zoals glas, plastic, tegels, metaal, enz.

In tegenstelling tot inktsysteemprinters op waterbasis, zijn UV-printers uitgerust met vijf basispigmenten, CMYK+W, die op transparant glas en andere materialen kunnen printen om witte kleuren te produceren, evenals op donkere oppervlakken, waardoor het niet meer nodig is om alleen op een witte achtergrond.

De UV-printer heeft een Epson DX7 printkop en kan printen met een nauwkeurigheid tot 2880 dpi. UV-inkt is milieuvriendelijk en kan worden gebruikt in scholen en ziekenhuizen. En alternatieve UV-inkt kan wereldwijd worden gekocht.

3. E-serie: draagbare wandprinter met wiel

De E-serie muurprinter is de draagbare muurprinter wij ontwikkelden in 2019. Het is geschikt om binnen te printen, maar ook buiten met een vlak oppervlak en geen harde wind.

De printer uit de E-serie is uitgerust met wielen voor gemakkelijk transport, en de HK-E7-versie is compact en licht genoeg om direct in de kofferbak van een B-klasse auto te passen.

Het heeft een Epson-printkop en kan worden uitgerust met een inktsysteem op waterbasis of een UV-systeem.

4. Vloerprinter: direct op de grond printen

Printers uit de FD-serie zijn: vloerprinters . Hij kan direct op elk vloermateriaal printen en is een printer met een UV-systeem.

Het heeft een standaard printbreedte van 1,8 meter en kan worden aangepast tot 3,5 meter breed. De afdruklengte is niet beperkt. Via de OS-software kunnen afbeeldingen aan elkaar worden genaaid voor een groter afdrukbereik.